Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Mexické kuře

26. února 2009 v 16:30 | Jana H. |  Kuřecí maso

Mexické kuře

1 kuře, 100 ml vody
3 lžíce ostrého kečupu, 2 cibule
sůl, pepř, chilli, worchesterová omáčka
5 stroužků česneku, 1 bujónová kostka


Ve vodě si rozpustíme bujónovou kostku, worchesterovou omáčku a přidáme kečup. Do pekáčku dáme na kostičky nakrájenou cibuli, vložíme kuře, opepříme, osolíme, přidáme chilli koření podle chuti, zalijeme vodou , ve které jsem rozmíchali ostatní přísady, přikryjeme druhým pekáčkem nebo alobalem a dáme péct. Pokud je potřeba, během pečení podléváme vodou. Před dokončením , pekáček nebo alobal sundáme, a necháme kuře dopéct na kůrčičku.
Podáváme s rýží nebo s brambory.
Pokud budeme podávat s brambory, dáme kuře s brambory do většího pekáčku a pečeme najednou. Vypečená šťáva udělá výborný sosík a brambory se pěkně opečou.
Zdroj: www.ekucharka.net kde je recept i s návodem na videu. Tímto bych chtěla poděkovat autorce receptu Ivance za výborný recept.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama