Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Kus kus se zeleninou

22. února 2009 v 18:04 | Jana H. |  Ostatní
Kus kus

Pro dvě osoby: 20 ml kus kusu
bujónová kostka
sůl
horká voda podle potřeby - 30ml


Odměřený kus kus nasypeme do misky. Do hrnečku dáme bujónovou kostku a zalijeme horkou vodou a necháme rozpustit. Potom nalijeme na kus kus a mícháme. Přilíváme další vodu a stále mícháme. Vodu přiléváme podle potřeby. Na sáčku je návod, ale já jsem si to upravila Myslím, že je lepší nechat stát asi tak 15 až 20 minut, až se vsákne voda a kus kus změkne.

Dělala jsem ho jak s masovou směsí tak i se zeleninou. Oboje je dobré. Směsi si připravte jaké máte rádi.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 JanaP JanaP | 28. února 2009 v 23:17 | Reagovat

Kus kus se chystám udělat už dlouho

ale nevěděla jsem jak.Určitě ho zkusím.Musím počkat až po Velikonocích ,muž teď drží půst a vařenou zeleninu nejí.

2 Jana H. Jana H. | 1. března 2009 v 8:10 | Reagovat

Jani, já vařenou taky nemusím, ale dělám ji dušenou, na cibulce, nějaké ostré koření a někdy na závěr přidám smetanu nebo jogurt. A to je bašta. Ahoj a měj se . Jana H.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama