Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Boršč našeho kuchaře

19. února 2009 v 18:31 | Jana H. |  Polévky

Boršč našeho kuchaře
500 g vepřového masa ( libového bůčku)
500 g kysaného zelí, 2 mrkve, 2 petržele
menší celer, bobkový list, 10 kuliček nového koření a pepře
2 červené řepy, 500 ml smetany, sůl, olej, 1 rajský protlak
5 lžic kečupu, hladká mouka na zahuštění, 1 větší cibule


Na olej dáme nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět. Pak přidáme rajský protlak a kečup, zamícháme, přidáme na kostičky nakrájené maso, všechnu zeleninu, zelí, oloupanou řepu, zalijeme vodou a necháme vařit. Když je maso měkké, zahustíme moukou rozkvedlanou ve smetaně. Povaříme, dochutíme solí a můžeme podávat.
Kdo chce, může ještě přidat trochu zakysané smetany.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Kiomi-chan Kiomi-chan | Web | 19. února 2009 v 18:41 | Reagovat

Dobrý ale nejim bůček :/

2 Jana H. Jana H. | E-mail | 19. února 2009 v 18:53 | Reagovat

Kiomi-chan, lze udělat i z libového masa, bůček není podmínkou.

3 Antonio Antonio | E-mail | Web | 14. března 2012 v 20:48 | Reagovat

Já se vrátím...

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama