Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Vepřové závitky v římském hrnci

23. ledna 2009 v 15:28 | Jana H. |  Vepřové maso

Vepřové závitky v římském hrnci

4 vepřové plátky, 2 nožičky paprikové klobásy
2 kyselé okurky, cibule, hořčice, sůl, pepř
1 kg syrových brambor, 5 stroužků česneku
mletá paprika, 1 lžíce posekané petrželky, 1 Tatra mléko


Plátky masa naklepeme, osolíme, popepříme, potřeme hořčicí, přidáme cibuli nakrájenou na kolečka, půlku klobásy a nakrájenou okurku. Zavineme spíchneme párátky. Do hrnce dáme na kousky nakrájené brambory, osolíme, přidáme na plátky nakrájený česnek, petrželku. Promícháme a posypeme mletou paprikou. Na vrch dáme závitky, zalijeme Tatrou a dáme do trouby péct. Pečeme asi na 200 stupňů asi 1,5 hodiny.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama