Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Vepřové dušené s hráškem

23. ledna 2009 v 15:35 | Jana H. |  Vepřové maso

Vepřové dušené s hráškem


500 g vepřového plecka
1 větší konzerva hrášku
2 větší cibule, olej, sojovka nebo
ústřicová omáčka, sůl, pepř
100 g anglické slaniny,100 g cihly nebo Nivy


Na olej dáme pokrájenou cibuli a na kostičky nakrájenou anglickou slaninu, necháme zadusit. Pak přidáme na kostky nakrájené maso, osolíme a opepříme a necháme dusit do měkka. Když je maso měkké, cibule rozdušená, dáme hrášek,zamícháme a necháme prohřát, dochutíme sojovkou . Na talíři posypeme sýrem.
Podáváme s rýží.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama