Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Kuřecí špičky v libečkovém jogurtu

25. ledna 2009 v 15:22 | Jana H. |  Kuřecí maso

Kuřecí špičky v libečkovém jogurtu

7 - 8 kuřecích špiček ( horní díl stehýnek)
1 lžička arabského koření nebo grilovacího koření
sůl, 1 velký choceňský jogurt, 1 lžíce posekaného libečku
olej , 4 stroužky česneku, 1kg brambor



Ve velké míse rozmícháme jogurt s libečkem, solí a na plátky nakrájeným česnekem, arabským kořením a trochou oleje. Do této hmoty dáme kuřecí špičky a pořádně promícháme. Dáme do ledničky přes noc. Druhý den dáme špičky i se směsí do prostřed na plech s vysokým okrajem. Oloupeme syrové brambory a poklademe jimi volné místo na plechu. Osolíme, přidáme dvě snítky libečku, malinko podlijeme vodou, přikryjeme alobalem a dáme do trouby péci.. Asi po 40 minutách alobal odstraníme a dopečeme do růžova. Kuře i brambory jsou krásně opečené.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama