Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Kuře na zelí s jogurtem

18. ledna 2009 v 18:45 | Jana H. |  Kuřecí maso

Kuře na zelí s jogurtem
Kuře, ½ hlavičky zelí
3 lžíce smetanového jogurtu
1 červená kapie, sůl, pepř
2 lžíce ústřicové omáčky nebo sojové
2 stroužky česneku
koření podle chuti ( ďábelské, grilovací, kari, atd
olej, 1 větší cibule


Naporcované kuře okořeníme a dáme na rozpálený olej osmažit. Potom přidáme na plátky nakrájenou cibuli,česnek, malinko podlijeme vodou a necháme dusit. Když je kuře do poloměkka, přidáme najemno nakrájené zelí a papriku, sůl, přidáme ústřicovou nebo sojovou omáčku a necháme ještě dusit. Tvrdost zelí si každý zvolí tak, jak ho má rád. Někdo tvrdší, někdo měkčí. Na závěr přidáme jogurt, promícháme a necháme momentek provařit. Dochutíme podle potřeby. Podáváme s noky, bramborovými špalíčky nebo rýží, nebo jak kdo chce.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama