Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Krůtí vejmysl

16. ledna 2009 v 16:47 | Jana H. |  Kuřecí maso

Krůtí vejmysl

750 g - 1000g krůtích prsíček
2 rajčata, 1 velká zelená paprika
½ kedlubny, 3 lžíce nakládané kukuřice
1 menší cibule, 4 stroužky česneku
kousek asi ( 10 cm) pórku, 1 lžička kari
½ lžičky čína koření, ½ lžičky mletého zázvoru
3 lžíce ústřicové omáčky, 2 vajíčka
vegeta a sůl podle potřeby, 1 zakysaná smetana, olej



Maso, cibuli a česnek nakrájíme na kostičky, dáme do mísy, zalijeme olejem, přidáme ústřicovou omáčku, trochu vegety. Vajíčka rozklepneme do směsi, zamícháme a necháme asi 1 hodinu v ledničce odležet.
Na pánvi rozpálíme malinko oleje, na něj vložíme směs a zprudka zarestujeme. Nakrájíme na proužky papriku, rajčata na menší kousky, na nudličky kedlubnu, pórek a dáme do směsi spolu s kukuřicí..Přidáme zbytek všeho koření, zamícháme. Je-li potřeba podlijeme troškou vody a necháme vařit. Když je maso měkké , přidáme zakysanou smetanu.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama