Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Krůtí prsíčka podle hospodského

16. ledna 2009 v 16:42 | Jana H. |  Kuřecí maso

Krůtí prsíčka podle hospodského

1000 g krůtích prsíček
2 čabajské nebo paprikové klobásy
1 sklenička kaparů, 1 šlehačka, olej, sůl
pepř, špetka papriky, 1 cibule, kousek pórku


Na olej dáme zpěnit na kostička pokrájenou cibuli a pokrájený pórek. Do cibule přidáme na kostičky pokrájená prsíčka, osolíme, opepříme a přidáme špetku papriky a necháme dusit ve vlastní šťávě. Pokud je potřeba, podlijeme trochou vody. Když je maso měkké, přidáme na kolečka pokrájenou klobásu, chvilku prohřejeme, přidáme kapary a zalijeme šlehačkou. Necháme chvilku povařit.
Pokud budeme prsíčka připravovat jako minutku, necháme cibuli a pórek o trochu déle restovat na oleji. Postup dále stejný.
Příloha: bramboráčky, hranolky nebo opečené brambory
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama