Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Krakonošův oběd

16. ledna 2009 v 16:16 | Jana H. |  Vepřové maso

Krakonošův oběd

750 g plecka, 1 papriková klobása
1 slovenská paprika, 1 svazek lahůdkové cibulky
1 větší cibule, kapary, sůl, pepř
koření garam masala, 250 g Nivy
1 smetana na vaření,olej



Maso i cibuli pokrájíme na kostičky a dáme na olej. Přidáme sůl, pepř a garam masalu a dusíme doměkka . Když je maso měkké, přidáme na kostičky nakrájenou papriku, na kolečka nakrájenou klobásu, a ještě chvilku dusíme. Na závěr přidáme nakrájenou lahůdkovou cibulku - zelenou část, kapary a nahrubo nastrouhanou Nivu, zalijeme smetanou a mícháme až smetana zhoustne.
Příloha: rýže, různě upravené brambory.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama