Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Kedlubny na smetaně

16. ledna 2009 v 16:02 | Jana H. |  Zeleninové pokrmy

Kedlubny na smetaně

4 větší kedlubny, 1 zakysaná smetana
sůl,pepř




Dvě kedlubny nastrouháme nahrubo a další dvě pokrájíme na malé hranolky asi 0,5 cm x 3 cm. Dále do kastrolku, podlijeme trochou vody, tak aby jí bylo asi 1 cm. Osolíme, opepříme a necháme dusit. Když jsou kedlubny měkké a voda je skoro vyvařená, odstavíme a zamícháme zakysanou smetanu, popřípadě ještě dochutíme solí.
Podáváme s brambory a pečeným vepřovým masem.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 verka123 verka123 | 13. července 2009 v 18:35 | Reagovat

Dneska jsem si to vařila, ale ne poprvé. Je to dobrý. :-P

2 Jana H. Jana H. | 13. července 2009 v 20:37 | Reagovat

Věruško, jsem ráda, že ti chutná. :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama