Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Kedlubna na paprice s masem

15. ledna 2009 v 16:37 | Jana H. |  Zeleninové pokrmy

Kedlubna na paprice s masem
Na l porci: ¼ vařeného kuřete
1 kedlubna, 1 čerstvá kapie
olej, sůl, paprika
kdo chce může přidat pálivou nebo chilli
pepř, zakysanka nebo smetanový jogurt
1 menší cibule.


Na olej dáme na kostičky nakrájenou cibuli, na nudličky nakrájenou kedlubnu a kapii. Přidáme papriku, podlijeme trošku vodou a necháme dusit doměkka. Když je kedlubna měkká přidáme zakysanku nebo jogurt, zamícháme, přidáme na kousky nakrájené kuře a dochutíme podle své chuti.
Podáváme s rýží, těstovinami nebo brambory.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama