Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Játrové zamotánky

15. ledna 2009 v 15:41 | Jana H. |  Vnitřnosti

Játrové zamotánky


500 g drůbežích jater
200 g anglické slaniny nakrájené na plátky
1 - 2 cibule, sůl, pepř, olej


Každé játro zabalíme do plátku anglické slaniny. Nakrájenou cibuli dáme na olej do zapékací mísy, na ni poklademe těsně vedle sebe zabalená játra,opepříme a dáme do trouby péct, dokud nejsou játra měkká.Dávala jsem je do studené trouby a dělala jsem je asi 30 minut. Po vyjmutí z trouby, přendáme na talíř, cibuli , pokud je to nutné osolíme, ale pozor, slanina je slaná dost. Podáváme s různě upravenými brambory a tatarskou omáčkou.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 verka123 verka123 | 15. ledna 2009 v 16:26 | Reagovat

No a tohle to já mám moooc ráda. Věrka.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama