Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Játra na kyselo

15. ledna 2009 v 15:38 | Jana H. |  Vnitřnosti
Játra na kyselo



600 g drůbežích jater
1 malá sklenice zeleninového leča
sůl, pepř, olej, balzamikový ocet
2 cibule, 4 stroužky česneku, worchesterová omáčka




Na olej dáme nadrobno pokrájenou cibuli a necháme smažit dozlatova. Potom přidáme na kostičky nakrájená játra, opeříme, přidáme na plátky nakrájený česnek, podlijeme vodou podle potřeby a necháme dusit do měkka. Když jsou játra měkká, přidáme zeleninové lečo, osolíme, dáme podle chuti balzamikový ocet a worchesterovou omáčku.
Játra by měla být jemně nakyslá. Podáváme s rýží, hranolky atd.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Ivana Ivana | E-mail | 26. ledna 2009 v 21:29 | Reagovat

Jani to je dobrej nápad s tím zelím. Ivana M

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama