Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Hranolky na chilli

15. ledna 2009 v 15:07 | Jana H. |  Vepřové maso

Hranolky na chilli



600 g masa (vepřového, kuřecího, krůtího nebo i hovězího)
1 pórek, chilli podle chuti, jogurt, sůl, olej, sojová omáčka



Na pánev dáme trochu oleje a necháme ho rozpálit. Pak přidáme na hranolky nakrájené maso a zarestujeme až zbělá. Potom přidáme na kolečka pokrájený pórek ( bílou část), sůl a chilli a necháme dusit podle druhu masa, až se pórek rozdusí. Před dokončení přidáme ještě trochu pórku, sojové omáčky a odstavíme. Pro zjemnění dáme na maso lžíci jogurtu. Já jsem dala smetanový. Kdo bude chtít, může i ten jogurt ochutit solí nebo přidat trochu česneku nebo nějaké bylinky.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama