Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Hovězí Stroganov

15. ledna 2009 v 14:58 | Jana H. |  Hovězí maso

Hovězí Stroganov

500 g hovězího masa, 1 větší cibule
1 malý rajský protlak, 3 lžíce kečupu
pepř, máslo, smetana




Na máslo dáme na kostičky nakrájenou cibuli, na nudličky nakrájené maso.Zarestujeme, osolíme, opepříme, přidáme protlak a kečup a necháme dusit. Pokud je potřeba, podléváme trochu vodou. Z masa a cibule by měla být šťáva, kterou zjemníme smetanou. Necháme chvilku povařit. Kdo chce, může si dát zakysanou smetanu.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 JanaP JanaP | 16. ledna 2009 v 22:56 | Reagovat

Tak to by nám chutnalo a není to složité vaření.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama