Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Hovězí balkánské plátky

5. ledna 2009 v 20:37 | Jana H. |  Hovězí maso


Hovězí balkánské plátky

4 hovězí plátky
1 větší cibule
3 rajčata, 3 papriky
1 malá cuketa
hrst fazolových lusků
sůl
pepř
necelá malá lžička čubrici
8 stroužků česneku
olej

Maso naklepeme, osolíme, opepříme a dáme na rozpálený olej . Zprudka opečeme z obou stran, pak přidáme cibuli nakrájenou na měsíčky a necháme dusit ve vlastní šťávě. Pokud je potřeba , podlijeme vodou. Když je maso hotové asi do ¾ , přidáme na kousky pokrájená rajčata, papriky, česnek, cuketu , fazolky , zasypeme čubricou a necháme dusit do měkka.
Podáváme s rýží.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Petra Petra | E-mail | 5. ledna 2009 v 20:42 | Reagovat

Kuk :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama