Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Fazolky s vepřovým masem z konzervy

14. ledna 2009 v 14:48 | Jana H. |  Vepřové maso

Fazolky s vepřovým masem z konzervy



1 cibule, fazolky, olej, sůl, pepř
trochu mléka a hladká mouka na zahuštění.



Na olej dáme nakrájenou cibuli, na to dáme fazolky, osolíme a opepříme , trochu podlijeme vodou a necháme dusit. Když jsou fazolky měkké, přidáme vepřové maso, zahustíme mlékem s moukou a necháme povařit.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama