Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Drůbeží játra po indicku

9. ledna 2009 v 17:57 | Jana H. |  Vnitřnosti

500 g drůbežích jater
asi 15 cm pórku, sůl
1 střední jablko, 1 malá lžička kari
trochu chilli, olej
2 - 3 lžíce smetanového jogurtu.

Na olej dáme na plátky nakrájený pórek, játra a na měsíčky pokrájené oloupané jablko. Zarestujeme, přidáme koření a necháme chvilku dusit ve vlastní šťávě.Na konec zamícháme jogurt a osolíme.Pozor, játra jsou brzo měkká. Podáváme s rýží.
Takto můžeme udělat i kuřecí maso.
Inspirace: Kuchařka mistra Vrabce.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama