Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Drůbeží játra na cibuli

19. ledna 2009 v 15:44 | Jana H. |  Vnitřnosti

Drůbeží játra na cibulí


500 g drůbežích jater
2 větší cibule, pepř, sůl
100 g šunky nebo šunkového salámu, olej,
100 g žampionů


Na olej dáme na měsíčky nakrájenou cibuli, na nudličky nakrájenou šunku, játra nakrájená na větší kousky a na plátky nakrájené žampiony.Opepříme a podusíme tak dlouho až cibule pustí šťávu a udělá dobrý sosík. Pak odstavíme z ohně, osolíme a můžeme podávat s rýží, brambory, kus kusem, tak jak kdo chce.
Jednoduchý, rychlý recept.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Hančí Hančí | E-mail | 21. ledna 2009 v 1:38 | Reagovat

Jani,asi bych přidala i ta drůbeží játýrka,někam se ti schovala!!!Omlouvám se.Hančí

2 Hančí Hančí | E-mail | 22. ledna 2009 v 19:09 | Reagovat

Jo,tak už jsou tam,ještě jednou se omlouvám,někam mi zmizly!!!Drůbeží jatýrka, mám taky moc ráda.Já zas někdy přidám různé, čerstvé papriky a půrek,tohle je určitě taky mňamka!!!Máš to tu moc hezké.Jen není kam psát,tak aspoň sem.Hančí

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama