Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Dijonská směs

13. ledna 2009 v 15:24 | Jana H. |  Vepřové maso

Dijonská směs

500 g vepřového masa nebo jaké kdo má rád
1 velká cibule, 1 velká lžíce dijonské hořčice
sůl, pepř, olej.



Maso nakrájené na nudličky, cibuli pokrájenou na měsíčky, sůl, pepř, hořčici a trochu oleje smícháme v míse a dáme do ledničky nejlépe přes noc.
Druhý den dáme pár kapek oleje na pánev a necháme rozehřát. Pak přidáme směs a necháme dusit až je maso měkké. Pokud je potřeba, podléváme teplou vodou nebo vývarem.
Podáváme s rýží nebo různě upravenými brambory.
Ta mrkev nemusí být, dala jsem ji tam jen pro barevnost.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama