Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Cmunda po kaplicku

18. ledna 2009 v 17:40 | Jana H. |  Vepřové maso

Cmunda po kaplicku



500 g kysaného zelí, 400 g uzeného masa,
nejlépe, které se nemusí už vařit
Na bramborák: 500 g syrových brambor
sůl, kmín, pepř, majoránka, 1 vejce
asi 5 lžic hladké mouky, česnek podle chuti
1 větší cibule, olej



Nejdříve si připravíme zelí. Na olej dáme na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme zelí a necháme dusit doměkka.
Brambory nastrouháme najemno, přidáme pepř, kmín, majoránku, prolisovaný česnek, cibuli nakrájenou na malé kostičky, vejce a promácháme. Postupně přidáváme mouku a pořádně promícháme. Na pánvi smažíme z obou stran větší bramboráky, které plníme zelím a kouskem uzeného masa , přehneme a podáváme.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama