Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Chilli con carne podle Jitušky - vrtule

12. ledna 2009 v 20:49 | Jana H. |  Hovězí maso

Chilli con carne podle Jitušky - vrtule


1 lžíce sádla, 600 g mletého hovězího masa
2 hrnky na kostičky nakrájené cibule
1 hrnek na kostičky nakrájené zelené papriky
4 lžičky na plátky nakrájeného česneku
chilli , oregáno, cayenský pepř
všechno koření podle své chuti
2 větší rajská jablíčka nebo 200 g nakládaných
3 lžíce rajského protlaku, 1 lžička cukru
voda na podlití, 1 konzerva červených fazolí, sůl



Na rozehřáté sádlo dáme mleté maso a vařečkou rozmícháme, aby nám nezůstaly knedlíčky.
Orestujeme, osolíme, opepříme, přidáme cibuli, česnek, chilli, oregáno, cayenský pepř. Do směsi přidáme, na kousky nakrájená rajčata, cukr, rajský protlak a podlijeme trochou vody a dusíme doměkka. Na závěr přidáme fazole, prohřejeme a můžeme podávat.
Podáváme s chlebem.
Tento recept od Jitušky z USA jsem si trochu upravila. Tímto bych jí chtěla poděkovat za výborný recept.
Originál receptu najdete na www.ekucharka.net na FÓRU ve složce " Hlavní jídla".
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama