Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Zapečená krkovička v římském hrnci

11. prosince 2008 v 20:54 | Jana H. |  Vepřové maso

Zapečená krkovička v římském hrnci

                                                                                                             
Zapečená krkovička v římském hrnci
4 plátky krkovičky
900 g brambor
3 velké cibule
1 červená kapie
2 nožičky klobásy
1 Tatra mléko v plechovce
sůl
pepř

Cibuli nakrájíme na plátky, krkovičku naklepeme, osolíme a popepříme, brambory oloupeme a spolu s klobásou nakrájíme na plátky. Na dno římského hrnce dáme cibuli, na ni dáme brambory a klobásu, na nudličky nakrájenou kapii , osolíme, popepříme a promícháme. Na brambory dáme krkovičku a zalijeme Tatrou a dáme do studené trouby péct. Pečeme asi 1,5 hodiny.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama