Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Čína pro babičku

11. prosince 2008 v 18:54 | Jana H. |  Vepřové maso

Čína pro babičku

                                                                                                             
Čína pro babičku
600 g hrubě mletého vepřového masa
1 velký pórek
sůl
pepř
čubrica
ústřicová omáčka
žampiony
2 stroužky česneku
olej

Na olej dáme pomleté maso, ½ pórku, žampiony malinko osolíme, popepříme a přidáme čubricu a necháme dusit. Když je potřeba podlijeme trochou vody.Když je maso skoro hotové, přidáme druhou půlku pórku a na plátky nakrájený česnek a necháme dodělat. Na konec dochutíme ústřicovou omáčkou a solí..Pokud budete chtít víc šťávy, zahustí se škrobovou moučkou rozmíchanou ve vodě. Nechá se krátce povařit.
Podává se s rýží.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama