Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Aztékův poklad

11. prosince 2008 v 18:22 | Jana H. |  Vepřové maso
Aztékův poklad

                                                                                                            
Aztékův poklad
300 g masa (vepřové, kuřecí)
2 lžíce oleje
1 lžíce koření Aztékův poklad (složení: sůl, cibule, pepř, paprika, saturejka, řecké seno)
2 lžíce jogurtu, lepší je smetanový
2 sladkokyselé okurky

Maso nakrájíme na nudličky, přidáme koření a pořádně prohněteme, a dáme na rozpálený olej. Zarestujeme, zeslabíme plamen, aby maso pustilo vodu, přikryjeme pokličkou a necháme dusit. Hlídáme aby se voda nevyvařila. Když, tak malinko podlijeme vodou. Když je maso měkké, přidáme jogurt, na nudličky nakrájené okurky a ještě chvilku povaříme. Pokud je šťáva řídká, přidáme 1 lžičku mouky na zahuštění.
Podáváme s různě upravenými brambory nebo rýží.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Marie Marie | 15. ledna 2009 v 10:21 | Reagovat

Dobrý den,chci Vám poděkovat za dobrý recept a máte pěkné stránky a jste šikovná.Koření jsem si objednala z internetu tady u nás nikde není,místo jogurtu jsem dala zakysanou smetanu,tak ještě jednou děkuji z pozdravem Marie

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama